Recent heeft Nordic Silence een akoestische lamellen wand opgeleverd in het bedrijfsrestaurant van UWV Tilburg. De lamellen hebben hier als functie om het restaurant op te splitsen in een deel dat gebruikt wordt voor beamer presentaties en kleinere bijeenkomsten en een deel dat toegankelijk is voor alle medewerkers tijdens pauzes.

Door de lamellen units in een verspringend patroon te plaatsen kan op verschillende gebruiksmomenten - met een minimum aantal units- steeds weer andere opstellingen worden gecreëerd. Dan weer een dichte wand. Op een ander moment openingen in de wand. Dit project is gerealiseerd in goede samenwerking met Gispen International.

LOD lamellen zijn een gewilde toepassing omdat ze akoestiek combineren met het transparant opdelen van ruimten. Juist de geluiddempende werking in combinatie met het open karakter maken de lamellen tot een perfecte oplossing voor moderne werkomgevingen. Op het zelfde moment geven de lamellen een fraai grafisch accent aan het interieur en vormen ze een duidelijk baken om werkplekken en looproutes van elkaar te scheiden.

Architect: Synergy architecture Rotterdam; Fotograaf: Ellen Swaan Doorn

Producten